Følg 9 forskellige frivillige friluftsprojekter i Danmark - Få inspiration til nye måder at involvere frivillige i natur- og friluftsprojekter på - Find anbefalinger, vejledninger, kurser og redskaber så du kommer lettere i gang og sikkert i mål.

FriluftsRådet

Frivillig i naturen

Store sti-dag 2014

Store sti-dag den 4. oktober 2014, var St. Lyngby Skovlaugs allerførste arbejdsdag i skoven - halvandet år efter første involverende borgermøde i 2013.

Spændingen var stor og glæden ikke til at skjule, da skovlauget, med godt gang i bålhyttens ildsted, bød de mange fremmødte varmt velkommen.

Karen fra Stilauget satte rammen for dagen og gav en kort introduktion til de stier, der gennem det seneste års mange møder i skovlauget, var blevet vedtaget og efterfølgende afstemt med Naturstyrelsen - og nu lå klar til at blive realiseret af de fremmødte. 

Store sti-dag 4. oktober

Unge, yngre og ældre var mødt op - og alle bevæbnet med passende redskaber og højt humør.

Store sti-dag 4. oktober - 7

Store sti-dag 4. oktober - 11

Store sti-dag 4. oktober - 8

Store sti-dag 4. oktober - 9

Et godt forarbejde af stilauget, herunder afmærkning af de aktuelle stier med Naturstyrelsens gule markeringsbånd, gjorde det nemt for de fremmødte, at gå igang.

Store sti-dag 4. oktober - 4    Store sti-dag 4. oktober - 6

Store sti-dag 4. oktober - 3

Naturstyrelsen havde også en mand på stedet, klar til at bidrage med vejledning og motorsav.

Store sti-dag 4. oktober - 12

Et par af de fremmødte fandt sammen pga. deres fælles interesse for heste og ridestier, og således blev St. Lyngby Skovlaug den 4. oktober 2014 beriget med et Hestelaug.

Arbejdsdagen sluttede med grill-pølser, formandens berømte honningmadder og æbler fra Villys have - stavgængernes repræsentant i Skovlauget.

Store sti-dag 4. oktober - 10

 

  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website