Følg 9 forskellige frivillige friluftsprojekter i Danmark - Få inspiration til nye måder at involvere frivillige i natur- og friluftsprojekter på - Find anbefalinger, vejledninger, kurser og redskaber så du kommer lettere i gang og sikkert i mål.

FriluftsRådet

Frivillig i naturen

Arbejdsdag på Skellingsted '14

DcH var initiativtager til arbejdsdagen på Skellingsted Naturområde den 29. maj og redskaberne i Holbæk Kommunes "Grejtrailer" blev flittigt anvendt.

Lidt billeder fra dagen:

Arbejdsdag DcH-1

Beach-flaget var hejst og bød deltagerne velkommen med  "her kan du være med til at udvikle et skønt natur- og friluftsområde - sammen med andre".

Den ene af de fire parter i frivilligprojektet, DcH Jyderup, var initiativtager til arbejdsdagen. (De øvrige parter i frivilligprojektet er pt. Dansk Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening og Friluftsrådet.)

Arbejdsdag DcH-2  Holbæk Kommunes Grejtrailer - delvist finansieret ved hjælp af Tips- og Lottomidler - blev pakket ud og arbejdet kunne begynde. 
Se indholdet i Grejtraileren

Arbejdsdag DcH-3

Der blev fyldt benzin på Nibbi Mak 17...

Arbejdsdag DcH-4

Klippet med ørnenæb...

Arbejdsdag DcH-6

Trimmet med buskrydderen...

Arbejdsdag DcH-7

Kort sagt - der blev samarbejdet om at få gjort Skellingsted Friluftsområde gjort klar til de forskellige friluftsaktiviteter, som området indbyder til. Hundetræning, fuglekiggeri, friluftsliv, ridning mm.

Arbejdsdag DcH-5

Til efteråret, på naturens dag d. 14. september, åbner de frivillige på Skellingsted Friluftsområde dørene op for alle interesserede. Borgere, naboer, skoler og andre organisationer bydes velkommen. Formålet er at vise det dejlige naturområde frem, samt at inspirere flere til at involvere sig i den frivillige og fælles udvikling, anvendelse og vedligeholdelse af dette skønne naturområdet - klods op ad Naturpark Åmosen.   

Interesseret i at være med - kontakt Christian Hærslev, repræsentant fra Friluftsrådets lokale kreds, på haerslev@gmail.com.

  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website