Følg 9 forskellige frivillige friluftsprojekter i Danmark - Få inspiration til nye måder at involvere frivillige i natur- og friluftsprojekter på - Find anbefalinger, vejledninger, kurser og redskaber så du kommer lettere i gang og sikkert i mål.

FriluftsRådet

Frivillig i naturen

Bliv naturven med en flygtning/flygtningefamilie

12. december 2016

Gå tur i skoven, ta' på cykeltur, vær spejder for en eftermiddag, gå en tur langs kysten, slå med le, byg faciliteter til friluftsliv eller ta' på fisketur

Naturvenner

Naturven er et projekt der forsøger at guide flygtninge ud i naturen i fem kommuner:

Svendborg, Haslev, Nordfyn, Aalborg og Lyngby.

Projektet er finansieret af Socialministeriet. Der er en pulje penge knyttet til projektet, som f.eks. kan gå til at betale transport eller dække udgifter til aktiviteterne.

Baggrunden for projektet er blandt andet at indvandrere/flygtninge med ikke-vestlig baggrund kommer mindre ud i den danske natur, sammenlignet med etniske danskere.
Grunden er ofte manglende viden om, hvad man kan og må ”derude”. 

Læs mere på www.naturvenner.dk


Vil du hjælpe med at sprede viden om projektet

Del f.eks. følgende på Facebook: ”Del din interesse for naturen med en flygtning eller en flygtningefamilie. Se mere mulighederne på www.naturvenner.dk og del gerne”.

Videresend gerne denne mail til folk i dit netværk og gerne til eventuelle lokale foreninger / grupper inden for dit interesseområde.

 

  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website